«One man show» με Κοιλιάρα ο Ηρόδοτος, 3-2 τον Ατρόμητο!

2015-03-07 17:20

Με τον Γιάννη Κοιλιάρα να αποτελεί τον απόλυτο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης καθώς πέτυχε χατ – τρικ με το ένα γκολ να είναι πιο όμορφο από το άλλο, ο Ηρόδοτος κατάφερε να κερδίσει και μάλιστα με ανατροπή τον Ατρόμητο Πειραιά με σκορ 3-2. 

Ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δίνει ακόμα μεγαλύτερες ελπίδες στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Γ΄Εθνική.

Ένα παιχνίδι όπου το συγκρότημα του Γιώργου Πετράκη είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο τις οποίες δεν αξιοποίησε τελικά βρέθηκε πίσω στο σκορ σε μία αδράνεια της άμυνας. Στην επανάληψη όμως ο Ηρόδοτος μπήκε πιο ψυχωμένος και κατάφερε να ισοφαρίσει στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και στην συνέχεια ήρθε και το 2-1 με τον Ατρόμητο Πειραιά να απαντάει άμεσα και να ισοφαρίζει εκ νέου σε 2-2.

Το γκολ της νίκης ήρθε στο 85′ για τον Ηρόδοτο με ένα πραγματικό πανέμορφο γκολ από τον Κοιλιάρα. Επιπλέον ο Ηρόδοτος είχε νωρίτερα χαμένο πέναλτι με τον Κοιλιάρα!

Στο 12′ χάθηκε μεγάλη φάση όταν ο Μαυρίδης βρέθηκε μέσα στην περιοχή και σούταρε πάνω στον Καρνέζη. Στο 30′ ο Κοιλιάρας βρέθηκε από αριστερά πλάγια στην περιοχή όμως σούταρε άουτ. Στο 36′ ο Μωραΐτης από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να βρει στόχο. Στο 38′ σε μία κόντρα επίθεση ο Σουλελές βρέθηκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε συρτά με τον Παναγιωτίδη να κάνει λάθος εκτίμηση της φάσης και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Στο 44′ ο Κούρτι βρέθηκε σε θέση βολής αλλά έχασε το κοντρόλ και μπλόκαρε ο πορτιέρο του Ατρομήτου. Στο 48′ ο Μωραΐτης έβγαλε μία ωραία σέντρα με τον Κοιλιάρα να κοντρολάρει την μπάλα με το τακουνάκι και να πλασάρει με προβολή κάνοντας το 1-1.

Στο 52′ ο Κοιλιάρας έπιασε ένα μακρινό σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Καρνέζη κάνοντας το 2-1 ενώ στο 53′ ο Σουλελές έβγαλε την σέντρα για τον Γεωργιάδη ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-2. Στο 54′ χάθηκε ακόμα μία ευκαιρία για τον Ηρόδοτο με κεφαλιά του Γενιτσαρίδη. Στο 57′ ο Πήλιος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Τούρλο και ο κ. Μπερτάκης έδειξε το σημείο του πέναλτι.

Ο Κοιλιάρας ανέλαβε την εκτέλεση αλλά αστόχησε καθώς έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 85′ σημειώθηκε το γκολ της νίκης όταν ο Μωραΐτης έβγαλε την σέντρα από αριστερά και ο επερχόμενος Κολιάρας με τρομερό σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο απέναντι «γάμα» της εστίας του Καρνέζη διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Στο 87′ ο Μεράι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ενώ στο 88′ ο Προβυδάκης είδε εκτός εστίας τον Καρνέζη και δοκίμασε σουτ λόμπα από την μεσαία γραμμή με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Παναγιωτίδης, Μπαλάφας, Ρουσσάκης, Χαρίτος, Κοιλιάρας, Μωραΐτης, Πήλιος, Γενιτσαρίδης (76′ Χαλκιαδάκης), Μαυρίδης (65′ Μεράι), Προβιδάκης, Κούρτι (86′ Κλωνάρης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Καρνέζης, Μαντζώρος, Γαβαλάς, Σουλελές, Ράπτης (87′ Πρελασάι), Αργυρίου, Καψαλόποδας (83′ Νυφαδόπουλος), Γεωργιάδης, Σάμιος Τερζής, Τούρλος

—————

Πίσω