Ήττα για τον Ηρόδοτο

2014-11-19 12:36

Tην ηττά γνώρισε η ομάδα του Ηροδότου από την αντίστοιχη του Ατρόμητου Πειραιά με 2-0 και συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση . Η ομάδα του Ηροδότου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ με τον Καιμακαμούδη , τον Κοιλιάρας και τον Κούρτι. Η ομάδα του Ατρομήτου ευτύχισε να ανοίξει το σκορ στο 42' με τον Παναγιωτόπουλο μετά από κεφαλιά πάσα του Τερτζή. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 88 με αυτογκόλ του Αχιλλέως στην προσπάθεια του να διώξει το γύρισμα του Στρατή. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν οι Στεφανής για τον Ατρόμητο Πειραιά και από τον Ηρόδοτο ο Ζαφείρης)

 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Γιώργος Αρχοντάκης): Παπαδόπουλος, Καψαλόποδας (46' Σαμαράς), Ματζώρος, Τερζής, Μηλιώνης, Στρατής, Σουλελές (80' Στεφανής), Αγκόλι (46' Ράπτης), Αργυρίου, Παναγιωτόπουλος, Μυλωνάς
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Παναγιωτίδης, Σκουλάς (46' Ζαφείρης), Πρωτογεράκης (46' Κοιλιάρας), Αχιλλέως, Ρουσάκης, Μπαλάφας (60' λ. τρ. Χαρίτος), Κούρτι, Προβιδάκης, Κουσίδης, Καϊμακαμούδης, Μεράι.

—————

Πίσω