Αφεντικό στο Κρητικό ντέρμπι ο Ηρόδοτος, 3-0 την Αναγέννηση

2015-01-29 12:54

 Άνετη νίκη πέτυχε ο Ηρόδοτος στο Κρητικό ντέρμπι στην Νέα Αλικαρνασσό όπου επικράτησε με το εμφατικό 3-0 της Αναγέννησης Ιεράπετρας και έτσι ανέβηκε στην 12η θέση της βαθμολογίας και τους 8 βαθμούς. 

Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη ήταν εμφανώς καλύτερο στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 15′ όταν από γύρισμα από αριστερά του Αχιλλέως και λάθος στην άμυνα της Αναγέννησης ο Μωραΐτης βρέθηκε σε θέση βολής και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αλευρά κάνοντας το 1-0. Στο 30′ οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μία καλή ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους όταν από πάσα του Κοιλιάρα ο Μωραΐτης βρέθηκε απέναντι από τον Αλευρά με τον πορτιέρο της Αναγέννησης να προλαβαίνει στην έξοδο και απομάκρυνε την μπάλα. Στο 55′ από σέντρα του Μωραΐτη ο Πήλιος πήδηξε ψηλά και έπιασε την κεφαλιά όμως δεν βρήκε στόχο ενώ στο 60′ ο Πήλιος αυτή την φορά με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-0.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 86′ με τον Προβιδάκη ο οποίος έπιασε ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή η μπάλα κόντραρε στον Παϊσανίδη και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Αλευρά.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Παναγιωτίδης, Χαρίτος, Αχιλλέως, Μωραΐτης, Σκουλάς, Μεράι (70′ Προβιδάκης), Πήλιος, Ρουσσάκης, Κοιλιάρας (80′ Χατζηβασίλης), Κουσίδης (75′ Κλωνάρης), Μαυρίδης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Αλευράς, Χατζάκης, Παϊσανίδης, Τσαμπανάκης (75′ Μάρκου), Δεδελετάκης, Ζαμπετάκης, Καρβούνης, Λιλάι, Χρυσοφάκης (83′ Μπιτσακάκης Μιχ.), Κωνσταντίνου, Λαμπράκης (70′ Μπιτσακάκης Εμμ.)

—————

Πίσω