Κακός Ηρόδοτος, υποκλίθηκε στην Κηφισιά!

2014-11-10 22:27

Ένας κακός Ηρόδοτος ηττήθηκε δίκαια από την Κηφισιά που μετά από αυτήν την νίκη απολαμβάνει την «κορυφή» του βαθμολογικού πίνακα της Γ” Εθνικής στον 4ο όμιλο. 

Στο πρώτο μισάωρο του αγώνα ο Ηρόδοτος αντιδρούσε σωστά και δεν επέτρεπε στην Κηφισιά να απειλήσει, όμως στο 31′ η Κηφισιά απείλησε για πρώτη φορά όταν μετά από φάουλ του Έσλερ ο Δρυμούσης δεν κατάφερε από κοντά να κερδίσει τον Παναγιωτίδη ο οποίος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. Στο 36′ ο Θανόπουλος εκτέλεσε ένα κόρνερ με τον Βέρμπη να παίρνει την κεφαλιά αλλά ο Παναγιωτίδης για δεύτερη φορά κράτησε ανέπαφη την εστία του ενώ στο 40′ ο Θανόπουλος βγήκε σε εξαιρετική θέση μόνος του απέναντι στον Παναγιωτίδη με τον νεαρό πορτιέρο του Ηροδότου να αποκρούει σωτήρια.

Στην επανάληψη η Κηφισιά μπήκε πολύ δυνατά και στο 49′ με τον Βέρμπη να «κερδίζει» τον Παναγιωτίδη ανοίγοντας νωρίς στο 2ο ημίχρονο το σκορ για την Κηφισιά. Στο 50′ η Κηφισιά απείλησε και πάλι με τον Οσμανάι να κάνει μία καλή κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Βέρμπης βγήκε τετ α τετ με τον Παναγιωτίδη και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 0-2.

Στην συνέχεια ο Ηρόδοτος προσπάθησε να αντιδράσεις με «σπασμωδικές» κινήσεις και χωρίς οργανωμένες επιθέσεις. Στο 76′ ο Μπαλάφας από το ύψος της περιοχής έκανε ένα καλό σουτ όμως η μπάλα κόντραρε στα σώματα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ηρόδοτος: Παναγιωτίδης, Χαρίτος, Μπαλάφας, Πρωτογεράκης, Γενιτσαρίδης (27′ λ.τ. Προβιδάκης), Μαυρίδης (63′ Μεράι), Κούρτι, Κλωνάρης (70′ Κουσίδης), Κοιλιάρας, Ζαφείρης, Καιμακαμούδης

Κηφισιά: Γουμάγιας, Στασινός, Έσλερ, Τεγούσης, Κολοτούρος, Ανδρίκος, Τσιλικλής, Δρυμούσης (66′ Ραχήμ), Βέρμπης, Θανόπουλος (83΄ Γιόνδης), Οσμανάι (75′ Παληαρούτας)

—————

Πίσω