Κόλλησαν στο μηδέν Ηρόδοτος και Κισσαμικός

2014-12-17 19:15

 Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το Κρητικό ντέρμπι που έγινε στην Νέα Αλικαρνασσό ανάμεσα στον Ηρόδοτο και τον Κισσαμικό. Ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι όπου ο Ηρόδοτος ήταν αγχωμένος και δεν αξιοποίησε όπως θα έπρεπε τις φάσεις που είχε, ενώ ο Κισσαμικός σίγουρα ήταν η ομάδα που «χάρηκε» περισσότερο με την ισοπαλία. 

Πάντως η Χανιώτικη ομάδα με την κακή της εμφάνιση δεν επιβεβαίωσε την 1η θέση στην οποία βρισκόταν στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, ενώ πλέον η Κηφισιά προσπέρασε τον Κισσαμικό στην βαθμολογία και έπιασε «κορυφή»,

Στο 41′ ο Ηρόδοτος είχε μία μεγάλη χαμένη φάση με τον Μωραΐτη ο οποίος έπιασε ένα διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή με τον Καρβουνιάρη να διώχνει πάνω στην γραμμή. Στο 43′ ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε καθώς έκανε επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα του Κισσαμικού Λαζαρίδη. Στο 59′ ο Κισσαμικός προσπάθησε να απειλήσει με ένα μακρινό σουτ του Στεφανίδη το οποίο πέρασε δίπλα από την εστία του Παναγιωτίδη. Στο 86΄ δημιουργήθηκε επικίνδυνη φάση στα καρέ του Ηροδότου, όταν μετά τη σέντρα του Στεφανίδη, μετά την προσπάθεια του Πέντσα η μπάλα κόντραρε στα σώματα και απομακρύνθηκε. Ενώ στο 86′ ο Μεράι βρέθηκε μέσα στην περιοχή και έπιασε ένα σουτ με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στην αγκαλιά του Λαζαρίδη.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Παναγιωτίδης, Αχιλλέως, Προβιδάκης, Χαρίτος, Ρουσσάκης, Γενιτσαρίδης (76′ Κουσίδης), Πρωτογεράκης, Κούρτι, Ζαφείρης (67′ Κοιλιάρας), Μωραΐτης, Καϊμακαμούδης (85′ Μεράι).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Σπαθάρας, Σουμπασάκης, Καρβουνιάρης, Σεληνιωτάκης, Μποτωνάκης, Πασιαλής (73′ Βλάχος), Τσικουδάκης (84΄ Πέντσας), Λώττας (60′ Κιπτίου), Στεφανίδης

—————

Πίσω