Μπορούσε τη νίκη ο Ηρόδοτος αλλά…έμεινε στο 1-1 με τον Εθνικό

2015-01-18 17:40

Σε ένα ματς που έγινε στο Μοσχάτο ο Ηρόδοτος αναδείχθηκε ισόπαλος με τον γηπεδούχο Εθνικό Πειραιώς με σκορ 1-1, σε ένα ματς όπου σίγουρα η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού θα μπορούσε να είχε πάρει τους βαθμούς της νίκης.

Ο Ηρόδοτος κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 38′ με σουτ του Κούρτι έξω από την περιοχή όπου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Βουτσινά. Στο 40′ ο Κοιλιάρας έχασε μοναδική ευκαιρία για να κάνει το 0-2 όταν βρέθηκε μόνος του με τον Βουτσινά αλλά δεν έκανε καλό τελείωμα. Στο 60′ ήρθε η ισοφάριση για τον Εθνικό όταν από κόρνερ του Τογρού ο Μανάλης έκανε το 1-1 το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Στο 80′ χάθηκε μεγάλη χαμένη φάση για το συγκρότημα του Γιώργου Πετράκη με τον Κούρτι ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος του Κουκούλη αλλά το σουτ του νεαρού μέσου μπλόκαρε ο Βουτσινάς. Στο 86′ αποβλήθηκε ο Χαλκιαδάκης με τον Ηρόδοτο να συνεχίζει τα τελευταία λεπτά με παίκτη λιγότερο ωστόσο κατάφερε να κρατήσει το 1-1.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Γκορόγια, Χαλκιάς (77′ Παυλόπουλος), Μακρής, Σαμιώτης, Κουκούλης, Μανάλης, Σταφσουλάι, Λύγκος, Σάμιος (46′ Γερόλυμος), Βελέτης (46′ Τογρού)

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Παναγιωτίδης, Χαλκιαδάκης, Πρωτογεράκης, Χαρίτος, Ρουσσάκης, Μαυρίδης, Γενιτσαρίδης (71′ Προβιδάκης), Κούρτι, Μεράι (85′ Κλωνάρης), Κοιλιάρας, Πήλιος.

—————

Πίσω