Ο Ηρόδοτος των 40 «κυμάτων» και των 18 βαθμών…

2014-12-27 22:10

Η φετινή πορεία του Ηροδότου μπορεί να μην χαρακτηρίζεται «ξέφρενη» ή «πρωταγωνιστική» όμως δεν παύει να είναι Ηρωική! 

Μία ομάδα που στην πρεμιέρα «χαρακώθηκε» και έφτασε λίγο πριν την καταστροφή δείχνει πλέον πως σιγά-σιγά στέκεται και πάλι στα πόδια της και υπό άλλες συνθήκες σίγουρα θα είχε πρωταγωνιστήσει στην Γ” Εθνική. Ο Ηρόδοτος έπαιζε σχεδόν για 10 αγωνιστικές με την πλάτη στον τοίχο που λέμε, λόγω της καταστροφικής(;) ποινής που του επιβλήθηκε από τα (αν)αρμόδια όργανα.

Ένας Ηρόδοτος που πέρασε 40 κύματα και αρκετές «μπόρες» δείχνει και πάλι πως μπορεί να σταθεί στα πόδια του παρ’όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και θα αντιμετωπίσει έχοντας ένα «κλειστό» πλέον γήπεδο έως και το φινάλε, με μηδαμινά έσοδα αλλά με ρόστερ σίγουρα ισάξιο των τριών πρώτων ομάδων. Δυστυχώς όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα ήθελαν στον Ηρόδοτο και όπως τα σχεδίαζαν το καλοκαίρι, η ομάδα όμως θα πρέπει να συνεχίσει να παλεύει και να κερδίσει κάτι που αξίζει, την συμμετοχή της στην Γ” Εθνική και την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά.

Πλέον ο στόχος της παραμονής δείχνει πολύ ευκολότερος συγκριτικά με λίγες αγωνιστικές πριν, όταν ο Ηρόδοτος είχε στην πλάτη του το «πλην» στην βαθμολογική του συγκομιδή, ένα ψυχοφθόρο «πλην» που το ξεπέρασε και πλέον είναι στο +3 έχοντας όμως συγκεντρώσει 18 ολόκληρους βαθμούς σε 12 αγωνιστικές όσους έχει και ο Ιωνικός που φιγουράρει στην 4η θέση έχοντας…. ούτε τα μισά προβλήματα συγκριτικά με την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού!

Αρκεί μία ματιά στα αποτελέσματα του Ηροδότου για να καταλάβει κάποιος τι πέρασε αυτή η ομάδα, έχοντας αρκετά -ψυχολογικά- σκαμπανεβάσματα και δίχως να παίξει ποδόσφαιρο με εξαίρεση την 12η αγωνιστική απέναντι στον Ηλυσιακό!

Το διάστημα αυτό ο Ηρόδοτος πέρασε και άκουσε πολλά, ακόμα και τώρα περνάει, πηγαίνει σε γήπεδα ανά την Ελλάδα και τον αποκαλούν «φονιά», κάτι που σίγουρα δεν το θέλει κανείς να το ακούει και πόσο μάλλον όταν δεν ευθύνεται για κάτι που έχει συμβεί.

Πλέον αυτό που λείπει από τον Ηρόδοτο δεν είναι ούτε το ταλέντο, ούτε η ποιότητα σαν ρόστερ, ούτε προπονητής, ούτε, ούτε, ούτε. Του λείπει η στήριξη, αυτό που έχουν όλες οι ομάδες σε αντίθεση με τον Ηρόδοτο, ακόμα και ομάδες Α” Εθνικής έχουν 300 άτομα, ο Ηρόδοτος θα μπορούσε να έχει 500 αλλά δεν τους έχει, αυτό του λείπει και θα πρέπει να καταλάβουν στην Νέα Αλικαρνασσό πως πρέπει να αγκαλιάσουν και πάλι το καμάρι τους, τον Ηρόδοτο, τους ποδοσφαιριστές, την διοίκηση και φυσικά το τεχνικό επιτελείο.

—————

Πίσω