Παλικάρι και στο συν ξανά ο Ηρόδοτος, 0-2 τον Ηλυσιακό!

2014-12-21 17:34

Παλικάρι ήταν ο Ηρόδοτος ο οποίος κατάφερε να φύγει με τους βαθμούς της νίκης από την έδρα του Ηλυσιακού επικρατώντας με 0-2 και έτσι επέστρεψε ξανά στους συν βαθμούς, έπειτα από την τιμωρία του. Η ομάδα της Αλικαρνασσού έφτασε τους 3 βαθμούς και έβαλε από κάτω την Αναγέννηση Ιεράπετρας! 

10΄ Σούτ του Βασιλείου η μπάλα βρίσκει το δοκάρι και στην συνέχεια μπλοκάρει ο Παναγιωτίδης

14' Μεγάλη φάση για τον Ηρόδοτο ο οποίος έχει δοκάρι με κεφαλιά του Μεράι

22' Νέο δοκάρι για τον Ηρόδοτο. Ο Σκουλάς επιχείρησε τη σέντρα όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

24' Νέα φάση για τον Ηρόδοτο. Ο Μεράι βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή απέναντι απο τον Σηφάκη όμως το σούτ που εξαπέλυσε δεν βρήκε στόχο.

25' ΓΚΟΛ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ. Ο Κοιλιάρας με άψογη εκτέλεση φάου βρίσκει το Μεράι ο οποίος σηκώθηκε πιο ψηλά απ' όλους και και με κεφαλιά νίκησε τον Σηφάκη γράφοντας το 0-1.

45' Μεγάλη φάση για τον Ηλυσιακό για να κάνει το 1-1. Μετά απο κόρνερ ο Βασιλείου έπιασε κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

46' Ο Σκουλάς επιχείρησε το σούτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.

53' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρόδοτο. Ο Κοιλιάρας στην κόντρα επίθεση βρήκε τον Μεράι ο οποίος δεν μπόρεσε με πλασέ να νικήσει τον Σηφάκη.

75' Ο Ηρόδοτος χάνει ευκαιρία στην κόντρα. Ο Κούρτι βρήκε τον Μεράι ο οποίος δεν μπόρεσε απο κοντά να γράψει το 0-2.

2-0 ο Ηρόδοτος. Σε ωραία αντεπίθεση ο Κούρτι βρήκε τον Πήλιο ο οποίος με ωραία κεφαλιά έγραψε το 0-2.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

 

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Σηφάκης, Μητσόπουλος (48′ λτρ Κοβάτσης), Χατζηγιαννακός (35′ Σελβίγια), Παραράς, Φλέγγας, Παπαδόπουλος, Στρίγγας (71′ Θαναηλάκης), Βασιλείου, Παπασωτηρίου, Φούντας,

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Παναγιωτίδης, Γενιτσαρίδης, Χατζηβασίλης, Πρωτογεράκης, Σκουλάς (68′ Ρουσάκης), Κουσίδης (46′ Κούρτι), Προβιδάκης (78′ Πήλιος), Μεράι, Μαυρίδης, Αχιλλέως, Κοιλιάρας

—————

Πίσω