Ρούβας Ηρόδοτος 0 - 0

2013-08-17 21:15

Πολύ δυνατό ήταν το παιχνίδι που έγινε σήμερα στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου ανάμεσα στον Ρούβα και τον Ηρόδοτο, ένα ματς το οποίο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Ένα πρώτο ημίχρονο με φάσεις εκατέρωθεν ενώ στην επανάληψη, ο αέρας δυσκόλεψε και τις δυο ομάδες και έτσι δεν δημιουργήθηκε κάτι το αξιόλογο.

Στο 7′ ο Ηρόδοτος δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι με τον Αλέκο Ζαφείρη από τα αριστερά να ψάχνει χώρο για σουτ, όμως ήταν αδύναμο με τον Τόμπος να μπλοκάρει την μπάλα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ο Ρούβας απάντησε δέκα λεπτά αργότερα όταν από ωραίο συνδυασμό των Ρουμπάκη – Πετρά από την δεξιά πλευρά, ο τελευταίος βρήκε τον Αντωνάκη ο οποίος έκανε το σουτ από πλάγια θέση, με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 24′ το συγκρότημα του Αντώνη Καλογεράκη είχε ακόμα μία καλή φάση με τον Βλάχο να επιχειρεί ένα δυνατό μακρινό σουτ, με τον Δ.Ζαφείρη να αποκρούει την μπάλα με δυσκολία σε κόρνερ. Στο 28′ ο Ηρόδοτος απάντησε με τον Γεωργόπουλο να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση όμως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήθηκαν ακόμα πιο λίγες φάσεις με τον Ρούβα να έχει τις πιο αξιόλογες με τον Φουκαράκη στο 59′ από καλή θέση να σουτάρει όμως ο Δ.Ζαφείρης μπλόκαρε την μπάλα ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Κλωνάρης δοκίμασε ένα σουτ λίγο έξω από την περιοχή όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Ρούβας: Τόμπος, Πετράς, Τζιράκης, Αργυράκης, Ανυφαντάκης, Κεφαλούκος, Βλάχος, Κλωνάρης, Τσιτλακίδης, Ρουμπάκης, Αντωνάκης

Επίσης αγωνίστηκαν οι Τσερεβελάκης, Φουκαράκης, Νταβιγλάκης, Μαριάν, Σαμαριτάκης, Ανδρουλάκης, Συντιχάκης, Φανουράκης, Τζανάκης,

Ηρόδοτος: Ζαφείρης Δ., Χατζηβασίλης, Μπαλάφας, Γεωργόπουλος, Χαλκιαδάκης, Κούρτι, Σαλταπίδας, Κοζυράκης, Πήλιος, Μωραίτης, Ζαφείρης Αλ.,

Επίσης έπαιξαν οι Νικολάου, Χατζηανδρέου, Καλεμάκης, Τζουβάρας, Γιαπιτζάκης, Φιράνι, Χαρίτος, Αντωνάκης, Πιτσιλής, Γκίνη (υπό δοκιμή).

—————

Πίσω