Συζητήθηκαν τα «καυτά» θέματα στον Ηρόδοτο

2014-11-10 22:34

Για περίπου 2.5 ώρες διήρκησε το διοικητικό συμβούλιο του Ηροδότου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στα γραφεία της ομάδας στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες συζητήθηκε η αγωνιστική εικόνα της ομάδας αλλά και το θέμα του γηπέδου.

Όσο αναφορά την αγωνιστική εικόνα της ομάδας η οποία έχει «απογοητεύσει» την διοίκηση του συλλόγου αποφασίστηκε να γίνουν κάποιες επαφές τις επόμενες ημέρες με τους ποδοσφαιριστές ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν τέθηκε κανέναν θέμα για τον προπονητή Θανάση Κολιτσιδάκη ο οποίος έχει και την απόλυτη στήριξη των μελών της διοίκησης του Ηροδότου.

Στο δεύτερο θέμα που συζητήθηκε στο Δ.Σ. του Ηροδότου, ήταν το «καυτό» θέμα του γηπέδου για το οποίο όπως μετέφεραν οι ιθύνοντες στο διοικητικό συμβούλιο θα πρέπει να γίνει επανασπορά του χλοοτάπητα στο γήπεδο καθώς δεν είναι σε καλή κατάσταση όμως αυτό αυτήν την στιγμή δεν μπορεί να γίνει καθώς η διαδικασία έχει μπλοκαριστεί από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου με τους ανθρώπους του Ηροδότου να «βράζουν» για την στάση τους απέναντι στο «φλέγον» ζήτημα του Ηροδότου.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ώρες ή ημέρες ο Ηρόδοτος αναμένεται να τοποθετηθεί και επίσημα για το ζήτημα του γηπέδου καθώς όπως τονίζουν οι άνθρωποι του συλλόγου «δεν γίνεται να «πληρώνει» ο Ηρόδοτος την «κόντρα» του Δήμου Ηρακλείου με τον ανάδοχο εργολάβο» , βέβαια αυτό το θέμα είχε απασχολήσει εντόνως τους ανθρώπους του Ηροδότου και το περασμένο καλοκαίρι.

—————

Πίσω