Κατάθεση ψυχής και νίκη παραμονής για Ηρόδοτο!

2015-03-29 19:15

Τεράστια νίκη πέτυχε ο Ηρόδοτος στο εντός έδρας παιχνίδι με την Γλυφάδα όπου επικράτησε με 1-0 και πλέον βρίσκεται για πρώτη φορά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού με τις ελπίδες παραμονής στην Γ” Εθνική να αυξάνονται ακόμα περισσότερο! 

Ο Ηρόδοτος ήταν από το ξεκίνημα αρκετά κινητικός απέναντι σε μία Γλυφάδα η οποία ήταν επικίνδυνη όταν έβγαινε στην επίθεση, ωστόσο η ομάδα του Γιώργου Πετράκη παρουσιάστηκε αρκετά σοβαρή και προσεκτική και διατήρησε το 1-0 το οποίο επιτεύχθηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Στο 11′ ο Πήλιος απείλησε με ένα πολύ καλό σουτ το οποίο απέκρουσε ο Θωμάς. Στο 18′ ο Μωραΐτης έπιασε ένα δυνατό μακρινό σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Θωμά.

Αργότερα η Γλυφάδα έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Καραγιάννης πρόλαβε στην έξοδο τον Παναγιωτίδη, ωστόσο βρέθηκε σε πλάγια θέση και το κόψιμο του μέσα στην περιοχή δεν βρήκε κάποιον συμπαίκτη αλλά τον Προβυδάκη του Ηροδότου ο οποίος έδιωξε την μπάλα.

Στο 46′ έγινε το 1-0 για το συγκρότημα του Γιώργου Πετράκη όταν ο Πήλιος έπιασε ένα δυνατό σουτ με την μπάλα να κοντράρει στον Ίλιεφ και τον Θωμά να μην μπορεί να αντιδράσει βλέποντας την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.

Στο 60′  χάθηκε μεγάλη χαμένη φάση για τον Ηρόδοτο πάλι με τον Πήλιο ο οποίος σούταρε αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά ο Θωμάς.

Στο 76′ η Γλυφάδα είχε μία καλή ευκαιρία με τον Πετρόφ ενώ στο 90′ ο Ηρόδοτος λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο γκολ με το τρομερό βολ πλανέ του Αχιλλέως να περνάει ξυστά από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Θωμά.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Παναγιωτίδης, Χαλκιαδάκης, Ρουσσάκης, Χαρίτος, Γενιτσαρίδης, Μαυρίδης, Προβυδάκης, Μωραΐτης, Κοιλιάρας, Κούρτι (70′ Χρυσοφάκης), Πήλιος (80′ Αχιλλέως)

ΓΛΥΦΑΔΑ: Θωμάς, Τσιτοφώτος, Συνάνι (60′ Σάμαρης – 80′ Βαρδακώστας), Παναγόπουλος (46′ Πετούσης), Ίλιεφ, Μπούμπας, Τσιάτσιος, Πετρόφ, Κόντι, Μάνας, Καραγιάννης

—————

Πίσω