Με το κεφάλι ψηλά ο Ηρόδοτος

2015-05-03 23:20

Μαύρη ημέρα για την ιστορία του Ηροδότου καθώς παρότι κέρδισε τον ΠΑΟΚ η ισοπαλία του Ηλυσιακού με την Κηφισιά θα τον φέρει την επόμενη σεζόν στα τοπικά πρωταθλήματα. Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού έκανε το καθήκον της και πάλεψε μέχρι το τέλος για να σωθεί, ωστόσο τελικά η σωτηρία της κρίθηκε από άλλους παράγοντες!

Ο Ηρόδοτος βρέθηκε στο πρώτο ημίχρονο πίσω στο σκορ με 1-0 από τον ΠΑΟΚ καθώς στο 17′ από σέντρα του Σκουτέλη ο Βατσινάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παναγιωτίδη.

Στην επανάληψη ο Ηρόδοτος μπήκε δυναμικά και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 46′ όταν ο Κούρτι εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του ΠΑΟΚ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1. Στο 54′ το συγκρότημα του Γιώργου Πετράκη κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ καθώς ο Κουσίδης με ένα μακρινό σουτ πέτυχε το 1-2. Το τελικό 1-3 σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με σκόρερ τον Καλαϊτζάκη.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Χωραφάκης, Μασέλης, Χαρίσης, Γκαλίτσιος, Ταβλαδωράκης, Κρίτσας, Μαυρομάτης (11′ λτρ Μπάτσι) , Σκουτέλης, Βατσινάς (56′ Βαρούχας), Τριανταφύλλου, Γούλας.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Παναγιωτίδης (21′ Παπαδάκης), Μπαλάφας, Πρωτογεράκης, Γενιτσαρίδης, Χαρίτος, Προβυδάκης, Κούρτι, Κουσίδης, Κοιλιάρας (51′ Χρυσοφάκης), Μεράι, Πήλιος (82′ Καλαϊτζάκης)

—————

Πίσω