Ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του Ηροδότου

2013-11-19 18:22


Εικόνα για το άρθρο Ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του Ηροδότου

 

 
 

Με ανακοίνωσή τους, οι ποδοσφαιριστές του Ηροδότου, πήραν θέση για τα έκτροπα που συμβαίνουν στους αγώνες της ομάδας, στηρίζοντας τη διοίκηση και ζητώντας να απομονωθούν ότι προχωρούν σε ενέργειες που ζημιώνουν την ομάδα.

Η ανακοίνωση των παικτών αναφέρει:

 

«Tα έκτροπα που προκαλούνται κατά τη διάρκεια των αγώνων της ομάδος μας, από πέρυσι μέχρι και φέτος, μας θλίβουν βαθύτατα, δεν μας εκπροσωπούν και από την πλευρά μας τα καταδικάζουμε.

Μέχρι σήμερα είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τους ανθρώπους που απαρτίζουν το Δ.Σ. του Συλλόγου και τέτοιες συμπεριφορές δε συνάδουν με τη φιλοσοφία του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος και ειδικά όταν απευθύνονται σε ανθρώπους που υπηρετούν με επιτυχία την ομάδα.

Στη δύσκολη προσπάθεια που καταβάλλουμε μέχρι σήμερα, μαζί με τους προπονητές και το Δ.Σ. να φέρουμε τον ΠΑΣΑ Ηρόδοτο εκεί που αρμόζει στην ιστορία και στη φανέλα του, καλούμε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους της ομάδας μας, αλλά και το φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου, που τα τελευταία χρόνια λόγω της απαράδεκτης συμπεριφοράς μερίδας οπαδών μας έχουν δυσαρεστηθεί, να έρθουν κοντά μας και να απομονώσουμε όσους αρνούνται να καταλάβουν ότι με τέτοιες ενέργειες η μόνη που ζημιώνεται είναι η ομάδα.

Με εντολή των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος

Οι αρχηγοί».

—————

Πίσω