Γουργιώτης και Πήλιος για Ηρόδοτο

2013-08-21 12:09

Η προετοιμασία του Ηροδότου προχωράει και ο Θανάσης Κολιτσιδάκης έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών που θα βρίσκονται στο δυναμικό της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Μάλιστα, το χαρακτηριστικό και των δύο είναι ότι πέρυσι ήταν στον Πατούχα, αλλά λόγω τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν με την ομάδα της Βιάννου. Ο ένας είναι ο Κώστας Γουργιώτης, ο οποίος συμμετέχει εδώ και αρκετές ημέρες στην προετοιμασία του Ηροδότου αλλά ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα καθώς προέρχεται από επέμβαση στους χιαστούς. Με την ποιότητά του να είναι δεδομένη, θα αποκτηθεί από τον Ηρόδοτο και αναμένεται σε ένα περίπου μήνα να είναι πανέτοιμος.

Ο άλλος παίκτης είναι ο Χαράλαμπος Πήλιος, ο οποίος άνηκε στον Εργοτέλη και το όνομά του έπαιζε εδώ και καιρό, μαζί με αυτό του Κούρτι, ο οποίος έχει ανακοινωθεί ως απόκτημα. Ο Πήλιος έπαιξε στο φιλικό με τον Ρούβα και θα αγωνιστεί και σήμερα, στο τεστ που θα δώσει ο Ηρόδοτος με τον Ρωμανό στο γήπεδο της Ελιάς, σε μια αναμέτρηση που έχει σέντρα στις 18:00.

 

—————

Πίσω