Εξοργισμένος ο Σεκέρης… αλλά στάζει μέλι για την ομάδα!

2013-11-14 15:37


Εικόνα για το άρθρο Εξοργισμένος ο Σεκέρης… αλλά στάζει μέλι για την ομάδα!

 

 
 

Ο Ηρόδοτος την Κυριακή νίκησε με κατάθεση ψυχής τον Μανδραϊκό αλλά σίγουρα το καλό κλίμα αμαυρώθηκε από το επεισόδιο που έγινε στην κερκίδα ανάμεσα στον πρόεδρο Αντώνη Σεκέρη και έναν φίλαθλο της ομάδας.

 

Χτες έγινε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στον Ηρόδοτο, με αφορμή αυτό το γεγονός αλλά και κάποιες άλλες συμπεριφορές φιλάθλων, με σπασμένα καθίσματα στο Παγκρήτιο αλλά και υβριστικά συνθήματα. Ο πρόεδρος κ. Σεκέρης δήλωσε εξοργισμένος: «Από εδώ και πέρα κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Τέλος η ανοχή. Οι κακόβουλοι δεν χωράνε στον Ηρόδοτο. Το υγιές κομμάτι της Ν.Αλικαρνασού καταδικάζει και απορρίπτει τέτοιες συμπεριφορές, όπως σπασμένα καθίσματα και ύβρεις στα άλλα σωματεία του Ηρακλείου. Εμείς θέλουμε όλους τους Ηρακλειώτες κοντά μας».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του συλλόγου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα: «Εγώ βλέπω φέτος ότι ο Ηρόδοτος είναι πραγματική ομάδα. Την Κυριακή παίζαμε με εννιά παίκτες και δεν φαινόταν καθόλου. Τόσο πάθος είχαν τα παιδιά που αγωνίζονταν. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με έναν καλό προπονητή, που είναι δίκαιος και τον σέβονται όλοι. Υπάρχει σεβασμός, οι παίκτες είναι φιλόδοξοι και μπαίνουν σιγά-σιγά και τα παιδιά από την ακαδημία. Αυτοί οι παίκτες θυμίζουν άλλες εποχές, από τον Ηρόδοτο του παρελθόντος. Έτσι δικαιώνονται οι επιλογές που έκανε το καλοκαίρι η διοίκηση».

—————

Πίσω