Ο αγιασμός του Ηροδότου με τις ευχές του δημάρχου

2013-08-30 21:18

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης έδωσε το παρών στον αγιασμό που έγινε σήμερα για τον Ηρόδοτο, ενόψει της έναρξης της νέας περιόδου, μετά από πρόσκληση του προέδρου του σωματείου Αντώνη Σεκέρη, με τον οποίο τους ενώνουν πολλά.

Ο αγιασμός έγινε παρουσία της διοίκησης του Ηροδότου, της διοίκησης και της ομάδας των Νέων Ηροδότου, παλαιών παραγόντων και πολύ κόσμου, που δείχνει ότι στηρίζει και φέτος το ιστορικό σωματείο. Ο δήμαρχος Ηρακλείου τόνισε προς τους παίκτες ότι υπηρετούν ένα ιστορικό σωματείο, το οποίο σύντομα θα αγωνίζεται σε ένα γήπεδο-παλατι καθώς τα έργα βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο πρόεδρος του Ηροδότου Αντώνης Σεκέρης τόνισε από την πλευρά του προς τους παίκτες ότι θέλει να υπάρχει σεβασμός προς τη διοίκηση, τον προπονητή αλλά και μεταξύ τους. «Μου αρέσουν οι μάγκες μέσα στο γήπεδο αλλά όχι οι ξεροκέφαλοι. Η διοίκηση έχει δείξει ότι θέλει τάξη και σεβασμό στο σωματείο, δεν μας αρέσουν τα επεισόδια και οι προστριβές με αντιπάλους και διαιτητές». Ο κ. Σεκέρης τόνισε ότι στόχος του Ηροδότου, όπου και αν αγωνίζεται, είναι η νίκη και αυτό θα επιδιώξει και στο Σούπερ Καπ.

Δείτε φωτορεπορτάζ από τη Νέα Αλικαρνασό
Ηρόδοτος Αγιασμός (2)Ηρόδοτος Αγιασμός (1)Ηρόδοτος Αγιασμός (4) Ηρόδοτος Αγιασμός (5) Ηρόδοτος Αγιασμός (6) Ηρόδοτος Αγιασμός (7) Ηρόδοτος Αγιασμός (8) Ηρόδοτος Αγιασμός (9) Ηρόδοτος Αγιασμός (10) Ηρόδοτος Αγιασμός (11) Ηρόδοτος Αγιασμός (12) Ηρόδοτος Αγιασμός (13) Ηρόδοτος Αγιασμός (14) Ηρόδοτος Αγιασμός (15) Ηρόδοτος Αγιασμός (16) Ηρόδοτος Αγιασμός (17) Ηρόδοτος Αγιασμός (18) Ηρόδοτος Αγιασμός (19)

—————

Πίσω