Παίρνει μέτρα η διοίκηση του Ηροδότου!

2013-11-14 15:39


Εικόνα για το άρθρο Παίρνει μέτρα η διοίκηση του Ηροδότου!

 

Όπως είχαμε γράψει νωρίτερα, η διοίκηση του Ηροδότου πραγματοποίησε χτες έκτακτο διοικητικό συμβούλιο με αφορμή τη συμπεριφορά μερίδας οπαδών. Απόψε δόθηκε στη δημοσιότητα ανακοίνωση, με την οποία εκφράζεται ομόφωνα η επίσημη θέση της ομάδας.

 

Το Δ.Σ. του Ηροδότου καταδικάζει τις συμπεριφορές αυτές και ζητά την απομόνωση όποιων προχωρούν σε ενέργειες που ζημιώνουν την ομάδα, τονίζοντας ότι στο μέλλον θα προσωρήσουν και σε νομικές ενέργειες!

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Σε έκτακτο Δ. Σ. που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11-11-2013 με αφορμή τα έκτροπα που προκαλούνται κατά τη διάρκεια των αγώνων της ομάδας μας από πέρυσι μέχρι φέτος από μερίδα οπαδών (έτσι θέλουν να λέγονται), θλίβουν βαθύτατα τους ποδοσφαιριστές, τη διοίκηση, αλλά και τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος.

Οι ζημιές (σπασμένα καθίσματα, ύβρεις, τραμπουκισμοί στην είσοδο, προπηλακισμοί), που έχουν προκαλέσει, έρχονται να προστεθούν στο τεράστιο οικονομικό κόστος που καταβάλλει ο Σύλλογος τα τελευταία χρόνια για παρόμοιους λόγους.

Σήμερα η διοίκηση έντονα προβληματισμένη, με αφορμή τη συμπεριφορά αυτών των μεμονωμένων οπαδών του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος. Ομόφωνα αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τον προβληματισμό της να καταδικάσει τη συμπεριφορά μιας «χούφτας» ανθρώπων που θέλουν να ονομάζονται φίλαθλοι, στέλνοντας ένα ιδιαίτερα ανησυχητικό μήνυμα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Τέτοιες ενέργειες δεν συνάδουν με τη φιλοσοφία του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος και ειδικά όταν απευθύνονται σε ανθρώπους που υπηρετούν με επιτυχία και τον αθλητισμό και την πολιτική.

Καλούμε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους της ομάδας μας, αλλά και τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου, που τα τελευταία χρόνια λόγω της απαράδεκτης συμπεριφοράς, μερίδας οπαδών μας έχουν δυσαρεστηθεί, να έρθουν κοντά μας και να απομονώσουμε όσους αρνούνται να καταλάβουν ότι με τέτοιες ενέργειες η μόνη που ζημιώνεται είναι η ομάδα.

Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος συνεπώς, δεν έχει πλέον άλλη επιλογή από το να πατάξει την ασυδοσία και την ανομία υποστηρίζοντας όποια συναφή μέτρα (αστυνομία, κάμερες ασφάλειας κ. λπ.) προκειμένου από εδώ και στο εξής να διασφαλίσει τις καταλληλότερες δυνατές συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων της ομάδας μας, κάνοντας γνωστό ότι τέτοιους φιλάθλους δεν τους έχει ανάγκη και φυσικά η ομάδα μας δεν τους χρειάζεται.

Η διοίκηση του Συλλόγου είναι υποχρεωμένη πλέον να διαφυλάξει με άλλους τρόπους τα συμφέροντα και τα δικαιώματά της, κινώντας νομικές διαδικασίες σε βάρος οποιουδήποτε θα ήθελε να τολμήσει στο μέλλον να δημιουργήσει παρόμοια προβλήματα.

Για τον ΠΑΣΑ Ηρόδοτο

Το Διοικητικό Συμβούλιο».

—————

Πίσω