Παπαγγελής: «Η ανταπόκριση του κόσμου μας δίνει δύναμη»

2013-10-02 23:00

Όλοι, στην οικογένεια της ομάδας από την Νέα Αλικαρνασσό, έχουν μείνει αρκετά ικανοποιημένοι από την στήριξη του κόσμου προς τις πρότυπες Ακαδημίες του ιστορικού συλλόγου. Η διοίκηση του Ηροδότου, βλέπει να πιάνουν τόπο οι προσπάθειες που γίνονται όλα αυτά τα τελευταία χρόνια. σχετικά με τα τμήματα των υποδομών. 

Οι εγγραφές έχουν μεγάλη αύξηση, με τους νεαρούς αθλητές να ξεπερνούν τους 160, όμως αυτό που χαροποιεί ιδιαίτερα τους υπεύθυνους είναι η αύξηση των νέων μελών.

Σε δήλωση του στο grandsport.gr, ο υπεύθυνος της Ακαδημίας κ. Βαγγέλης Παπαγγελής είπε τα εξής:«Βλέπουμε τελικά ότι οι προσπάθειες μας πιάνουν τόπο. Η προσπάθεια που καταβάλλει η διοίκηση της ομάδας βρίσκει ανταπόκριση από τον κόσμο, που με την σειρά του μας εμπιστεύεται τα παιδιά, ώστε να γίνουν και αυτά σωστοί αθλητές μέσω των προπονήσεων από προπονητές εγνωσμένης αξίας. Όλο αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό».

Να θυμίσουμε ότι οιεγγραφές στην ακαδημία του Ηροδότου συνεχίζονται, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 2810-226808 ή να επισκεφτούν τα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο «Γιάννης Σκουρέλος» για περισσότερες πληροφορίες.

ΠΗΓΗ grandsport.gr

—————

Πίσω