ΡΩΜΑΝΟΣ-ΗΡΟΔΟΤΟΣ 0-3

2013-08-21 21:41

Ουσιαστικός ήταν ο Ηρόδοτος στην Ελιά, κερδίζοντας με 0-3 τον Ρωμανό και δείχνοντας γενικά καλή εικόνα στο παιχνίδι του.

O Ηρόδοτος ( χωρίς τον Κούρτι στην σύνθεση του λόγω μικροτραυματισμού ) πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και επικράτησε 3-0 του Ρωμανού στο γήπεδο της Ελιάς. Τα νικητήρια γκολ Ζαφείρης(2) και ο Σαλταπίδας. Το πρώτο γκόλ μπήκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με κεφαλιά του Σαλταπιδα μετά απο ωραίο συνδιασμό Πήλιου και Φιράνι και τα άλλα 2 απο προσωπικές ενέργειες του Αλέκου Ζαφείρη ο οποίος έχει ξεκινήσει μια πολύ καλή σαιζόν.Οι Βασίλης Τσομπανάκης και Κώστας Γουργιώτης έκαναν ατομική προπόνηση αποκατάστασης των τραυματισμών τους υπο τις οδηγίες του βοηθού και γυμναστή της ομάδος Μανώλη Γιανναδάκη.

ΡΩΜΑΝΟΣ: Λιουδάκης, Κλωνάρη,ς Ρουμπάκης, Σιδηρόπουλος, Κωνσταντινίδης, Τραβαγιάκης, Δαριβιανάκης, Μωραϊτάκης, Σπανάκης, Στεφανάκης, Οικονομάκης. Έπαιξαν και οι: Μάρκου, Βασιλόπουλος, Πρίφτης, Λασιθιωτάκης Ι., Λασιθιωτάκης Μ., Αγριμάνης, Τριβυζάκης.

 

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Ζαφείρης, Γεωργόπουλος, Μπαλάφας, Χατζηβασίλης, Κοζυράκης, Χατζηανδρέου, Χαλκιαδάκης Αλ., Χαρίτος, Σαλταπίδας, Ζαφείρης, Πήλιος. Έπαιξαν και οι: Μωραϊτης, Γιαπεντζάκης, Πιτσιλής, Χαλκιαδάκης Ι., Καλεμάκης, Νικολάου, Τζουβάρας.

—————

Πίσω