Στάση… Πέραμα για Ηρόδοτο

2013-10-20 21:13

Στις νίκες επέστρεψε ο Περαμαϊκός που επικράτησε 1-0 του Ηροδότου στη φυσική του έδρα στο Πέραμα.
Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τον Σεβάι να απειλεί στο 20’ την εστία των Κρητικών και τον Γεωργόπουλο να απαντά στο 22’. Ο Σεβάι είχε μια καλή στιγμή στο 27’, ενώ ο Κούρτι του Ηρόδοτου δεν βρήκε στόχο στο 30’. Η καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους ήταν το δοκάρι του Λαμπρινάτου στο 33’.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο ορεξάτοι και στο 55’ ο Σεβάι έκανε την παράλληλη σέντρα, ο Βεστάκης εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη έξοδο του Ζαφείρη και με προβολή έκανε το 1-0. Ο Ηρόδοτος προσπάθησε στη συνέχεια να φτάσει στην ισοφάριση απειλώντας κυρίως με στημένες φάσεις, αλλά η άμυνα του Περαμαϊκού ήταν σωστά στημένη και κράτησε το αποτέλεσμα ως το τέλος.

ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ (Ντανιέλ Μπατίστα): Μητρογιάννης, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Καραγιάννης, Λαπατάς, Νταλάκος, Καμαριάρης (58 Εκελμανς), Ερρίκος, Βεστάκης (87′ Μπάλας), Σεβάι, Λαμπρινάτος

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Ζαφείρης Δ., Κοζυράκης , Αχιλλέως, Χαρίτος, Γεωργόπουλος, Βελέτης, Χατζηανδρέου (65′ Χαλκιαδάκης), Κούρτι, Μωραϊτης, Σαλταπίδας (60′ Πήλιος), Ζαφείρης Α. (75′ Νικολάου)

 

—————

Πίσω