ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΗΡΟΔΟΤΟΥ

2013-06-13 13:28

Γήπεδο, πορεία ομάδας και εγγραφή μελών στο επίκεντρο!

 
 

Πραγματοποιήθηκε χτες η γενική συνέλευση του Ηροδότου, η οποία ασχολήθηκε περισσότερο με τα θέματα της νέας περιόδου.

 

Η πορεία και ο προγραμματισμός της ομάδας, το γηπεδικό και η προετοιμασία για την εγγραφή μελών απασχόλησαν τη διοίκηση και τα μέλη του συλλόγου ενώ ακούστηκαν πολλές προτάσεις, προκειμένου η ομάδα να έχει βιωσιμότητα τα επόμενα χρόνια.

Κατ’ αρχήν, όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, είναι κοινή άποψη ότι η ομάδα θα πρέπει να παραμείνει στην Γ’ Εθνική, να εδραιωθεί και με δικά της παιδιά όταν έρθει η ώρα, να διεκδικήσει την άνοδο σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Για την εγγραφή μελών, ξεκαθαρίστηκε ότι αυτή είναι μία βασική προϋπόθεση ώστε η ομάδα να έχει το δικαίωμα συμμετοχής σε εθνικές κατηγορίες από την περίοδο 2014-15. Γι’ αυτό από φέτος θα πρέπει να οργανωθεί και μάλιστα θα συγκροτηθεί επιτροπή που θα αναλάβει τη διαδικασία.

Επίσης, ο πρόεδρος Αντώνης Σεκέρης εξήγησε κάθε απορία και ερώτημα που υπήρχε για το γήπεδο και όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε μεγάλη συζήτηση γι’ αυτό το θέμα, μιας και ο κόσμος της ομάδας ανυπομονεί να την δει να επιστρέφει σπίτι της. Ο κ. Σεκέρης αναφέρθηκε στα βήματα που έχουν γίνει, στη γραφειοκρατία που στέκεται εμπόδιο, στις ενέργειες που έχει κάνει ο Ηρόδοτος και ξεκαθάρισε ότι πλέον έχει μπει το θέμα στην τελική ευθεία και μετά τις 17 Ιουνίου που θα γίνει ο νέος διαγωνισμός, άμεσα θα εγκατασταθεί ο εργολάβος. «Ο Ηρόδοτος θα παίζει του χρόνου στο γήπεδό του», είπε κατηγορηματικά.

—————

Πίσω