Ισόπαλοι 2-2 Νέοι Ηροδότου και ΟΦΗ Κ17

2013-08-11 16:11

Στο γήπεδο «Γιάννης Σκουρέλος» αναμετρήθηκαν χθές Νέοι Ηροδότου και ΟΦΗ Κ17, σε ένα φιλικό με διάθεση και νεανικό ενθουσιασμό που έδειξαν οι δύο αντίπαλοι.

Στο πρώτο τους φιλικό με το Νίκο Σουργιά στην τεχνική ηγεσία, οι Νέοι Ηροδότου μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και γρήγορα προηγήθηκαν 2-0 με γκολ των Μπορμπουδάκη και Κυπριωτάκη. Οι Κ17 του ΟΦΗ μείωσαν λίγο πριν κλείσει το α’ ημίχρονο με τον Βαρδονικολάκη, με την ομάδα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη να ισοφαρίζει στο 80’ με απευθείας φάουλ του Μανιαδή.

ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ: Ζαϊμάκης, Σωμαράκης, Βασιλάκης, Χατζηπαυλής, Κουρουγκιαβούρης, Γκίνης, Μπορμπουδάκης, Χαλκιαδάκης Αλ., Καμπούρης, Παπαγγελής, Κυπριωτάκης. Έπαιξαν και οι: Ετχαζί, Θεοδωράκης, Ρεθεμνιωτάκης, Λιακάκης, Χαλκιαδάκης Ι., Γιαννίκος, Μπουμπουλάς, Καστελιανάκης, Νικολάου, Καλαϊτζάκης, Νταβόζοφ.

ΟΦΗ Κ17: Παπαδόπουλος, Χατζάκης, Μαζοκοπάκης, Κριτσωτάκης, Παπουτσάκης, Πηρουνάκης, Μεταξάκης, Βαρδονικολάκης, Κοντογιάννης, Κασαπάκης, Λεμονιάς. Μπήκαν στο β’ και οι: Οικονομάκης, Λειβαδιωτάκης, Λεμπιδάκης Απ., Λεμπιδάκης Αν., Μανιαδής, Βιτσαράς, Τσιγγένης, Γιασάκης, Βαρδάκης, Σαριδάκης.

—————

Πίσω