Πικρή ήττα για Ηρόδοτο, 0-1 από τον Ιωνικό

2015-02-08 17:39

 Την ήττα γνώρισε στην Νέα Αλικαρνασσό ο Ηρόδοτος από τον Ιωνικό με 0-1, μία ήττα που ουσιαστικά λιγοστεύει τις ελπίδες του Ηροδότου για παραμονή στην Γ΄Εθνική. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Νίκαιας με αυτό το «τρίποντο» συνεχίζει να βρίσκεται στην «καταδίωξη» του Κισσαμικού και της 1ης θέση του πρωταθλήματος, παραμένοντας στο -3 από την κορυφή.

Αρκετά παράπονα από την διαιτησία για τους γηπεδούχους τόσο για το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Μωραΐτη όσο και για την αποβολή του Κουσίδη.

Ο Ηρόδοτος που ξεκίνησε το παιχνίδι με επιθετικούς προσανατολισμούς και προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Αδαμόπουλου. Στο 23′ βέβαια έπειτα από τραγικό λάθος του Παναγιωτίδη ο Ντούλιας σε σχεδόν κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 26′ ο Κοιλιάρας επιχείρησε απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση με τον Αδαμόπουλο να κάνει πολύ σπουδαία επέμβαση. Στο 50′ η άμυνα του Ηροδότου πιάστηκε στον ύπνο όταν από σέντρα του Κρητικού από δεξιά ο Σκαφτούρος με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο 66′ ο Μωραΐτης βρέθηκε πεσμένος μέσα στην περιοχή του Ιωνικού ζητώντας πέναλτι όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Ηροδότου. Στο 68′ η ομάδα του Γιώργου Πετράκη έμεινε με παίκτη λιγότερο στο παιχνίδι καθώς ο Κουσίδης είδε απευθείας κόκκινη κάρτα από τον ρέφερι του αγώνα, πιθανότατα για εξύβριση!

Στο 81′ είχε μεγάλη χαμένη φάση στο ματς η Κηφισιά με τον Κοντογουλίδη να στέλνει από πλεονεκτική θέση την μπάλα άουτ. Στο 90′ ο Ηρόδοτος είχε την μεγαλύτερη φάση του αγώνα για να φέρει το ματς στα ίσα όταν ο Πήλιος σέντραρε από δεξιά και ο Ρουσσάκης βρέθηκε μόνος του με τον τερματοφύλακα αλλά η κεφαλιά του πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, άουτ!

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Παναγιωτίδης, Κοιλιάρας, Κούρτι, Μωραΐτης, Σκουλάς (86′ Χρυσοφάκης), Γενιτσαρίδης (82′ Προβιδάκης), Πήλιος, Μεράι (53′ Κουσίδης), Αχιλλέως, Χαρίτος, Ρουσσάκης

ΙΩΝΙΚΟΣ: Aδαμόπουλος, Ντούλιας (29′ λτρ Γιακούπι), Καϊμακαμούδης (86′ Σιμίτσης), Κατσίκιας, Κυριακίδης, Κρητικός, Παντελίδης, Δάρρας, Σκαφτούρος (72′ Κοντογουλίδης), Μιχελής, Λοϊζίδης

—————

Πίσω