Συμφωνία με Χαρίτο, επιστροφή Φιράνι από Ρωμανό

2013-06-17 20:37

Αρκετές εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν αυτή την εβδομάδα στον Ηρόδοτο ενώ αναμένεται να κλείσουν όλα τα ανοιχτά μέτωπα με τις ανανεώσεις παικτών από την περασμένη χρονιά.

Με τον Γιώργο Χαρίτο έχει υπάρξει προφορική συμφωνία και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Ηροδότου. Ο Χαρίτος είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις τόσο στην αμυντική γραμμή, όσο και στο κέντρο, γι” αυτό και ο Κολιτσιδάκης υπολογίζει πολλά σε αυτόν στην Γ΄ Εθνική.

Θετικά όμως είναι τα νέα και για ένα παιδί του Ηροδότου, ο οποίος πέρσι είχε δοθεί δανεικός στον Ρωμανό. Ο λόγος για τον Γκέρσι Φιράνι, που τον περασμένο Δεκέμβρη από τους Νέους Ηροδότου είχε πάει στην ομάδα της Ελιάς για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Μάλιστα, εάν δεν υπήρχε το εμπόδιο του κανονισμού περί μη συμμετοχής αλλοδαπών στην Δ΄ Εθνική, ο Κολιτσιδάκης θα τον έπαιρνε από τότε στην πρώτη ομάδα.

Φέτος όμως για τις ομάδας της Γ΄ Εθνικής αλλάζει ο κανονισμός και μπορούν να χρησιμοποιούν έως τέσσερις ξένους ποδοσφαιριστές. Αυτό διευκολύνει τα πλάνα του Θανάση Κολιτσιδάκη, έχοντας ανάψει το πράσινο φως για την επιστροφή του Φιράνι από τον Ρωμανό, ενώ ο νεαρός επιθετικός έχει ενημερωθεί για την απόφαση του προπονητή του Ηροδότου.

—————

Πίσω