Τρεις ηχηρές αποχωρήσεις στον Ηρόδοτο!

2014-10-24 20:32

Μετά από εισήγηση του Θανάση Κολιτσιδάκη την οποία έκανε δεκτή η διοίκηση, οι Στέλιος Μπινιχάκης, Σάκης Γεωργόπουλος και Αλέκος Ζαφείρης αποτελούν παρελθόν από τον Ηρόδοτο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Κόναν» ενημέρωσε την διοίκηση πως επιθυμεί να αποχωρήσουν οι τρεις ποδοσφαιριστές καθώς δεν «ακολουθούν» την ομάδα έχοντας χάσει προπονήσεις ενώ στο παρελθόν είχε γίνει και ένα περιστατικό με τον Αλέξη Ζαφείρη όταν και είχε αποκλειστεί από την αποστολή του Ηροδότου.

Αυτό που τονίζουν από την διοίκηση του Ηροδότου είναι πως οι Μπινιχάκης, Γεωργόπουλος και Ζαφείρης ξεπέρασαν τα «όρια» καθώς εκτός του ότι έχαναν προπονήσεις ο καθένας με τον δικό του τρόπο έδειχνε «αδιαφορία» γεγονός που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση αυτή.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ηροδότου επιβεβαίωσε επίσημα την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών αναφέροντας συγκεκριμένα τα εξής: 

«Κατόπιν εισηγήσεως του προπονητή της ομάδας και έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. τίθονται εκτός ομάδας οι ποδοσφαιριστές Ζαφείρης Αλέκος, Γεωργόπουλος Σάκης και Μπινιχάκης Στέλιος, λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Εκ του Δ.Σ.

Π.Α.Σ.Α ΗΡΟΔΟΤΟΣ»

—————

Πίσω